Er was eens… een bruid

Het beste vrijgezellencadeau voor jouw lieve vriendin!

Gaat jouw vriendin trouwen? En ben je op zoek naar een echt originele invulling van haar vrijgezellen dag? Kom dan een middag naar Breda en haal je leukste herinneringen aan haar op. Samen met alle vrouwen die meegaan op deze onvergetelijke dag maak je een herinneringsboek. Compleet met foto’s en de beste verhalen.


Vriendschap en bijzondere momenten in beeld
Stap 1: In een tafelzandbak zet je je beste verhaal neer. Zie het als een stripverhaal, met hoofdpersonen, voorwerpen, details van de omgeving en medespelers. Wat is het leukste dat jij en je vriendin hebben meegemaakt? Of het gekste? Of het bijzonderste? Alles mag.
Stap 2: Vervolgens vertrouw je dit verhaal toe aan het papier.
Uiteraard is er een aangeklede borrel zodat de verhalen goed op gang komen.


Een onvergetelijke dag en een uniek herinneringsboek
Van de foto’s van de opstelling en de verhalen maak je samen een mooi boekje. Een document met de mooiste herinneringen aan jouw vriendin. Een persoonlijker cadeau kun je haar niet geven. Het wordt een onvergetelijke middag. Lachen gaan jullie zeker!


Wie zorgen voor de begeleiding?
Speltherapeut en systemisch coach Kim Merema begeleidt jou en je vriendinnen in de zandbak. Ze stelt je vragen en zorgt ervoor dat de mooiste details van je herinnering weer naar boven komen. Met schrijfcoach Jantien van Driel schrijf je je verhaal op. Zo weet je zeker dat je herinnering goed op papier komt. Kim en Jantien zorgen er ook voor dat het boekje er komt.


Wanneer en waar enzo?
Op vrijdagen of zaterdagen van 15.00 tot ongeveer 17.30u.
Kosten: € 395 inclusief borrel, borrelhap, begeleiding en boekje. Maximaal 10 personen.
Op een mooie locatie in Breda.

Kijk voor meer informatie op www.blauwprint.com of bel 06-11754849.


Dit programma is natuurlijk ook superleuk voor: er was eens… een goede vriend, of een collega, of een jubilaris, etc. Dan passen we samen jullie verhaal aan. Wij hebben er zin in om met jullie aan de bak te gaan en een mooi verhaal in beeld te brengen!

Met speelse groet,
Jantien van Driel en Kim Merema